6 February 2011

Hybris, Hybrisare, Hybrisast?

Igår fick jag hybris och åkte till Barkarby på min första feberfria dag. Följaktligen gick jag runt helt groggy på ICA på eftermiddagen, hade ingen aptit på hela dagen och kände mig rätt spak på kvällen.

Idag såg jag det underbara vår-soliga vädret - och svor över att det ligger blankis på marken. Inte överallt, men alldeles för tätt för att jag ska våga mig ut på någon längre, avkopplande promenad. Plötsligt blev jag himla sugen på att gå. Så jag gick till gymmet för att låna lite maskiner. Jo, först kollade jag runt lite vad läkare säger om att träna efter typ operation (gills verkligen skrapning, om den bara var för att ta bort EN polyp?!), samt efter feber. Min hybrishjärna lyssnade alldeles extra på dem som förespråkade Sunt Förnuft. Min hybrishjärna tyckte att den var alldeles kolossalt sund och förnuftig.

15 min cykel, 3x20 böj i någon maskin som är bra för ryggen och 20 min Crosstrainer senare var jag matt, snurrig och hade ont i magen. Tänk menssmärta fast av den milda typen, som när du undrar om du håller på att få mens eller inte. Jag var nog inte alls redo... Orkade inte ens hälften av kycklingsalladen efter passet, kl 14 - och har inte haft minsta aptit sedan dess. Är bara öm i magen, matt och groggy.

Och imorgon börjar "kursen", där jag kan se fram emot timslånga promenader fem dagar i rad. Låter mysigt! Låter också som att matt och groggy kommer bli allmäntillståndet närmaste tiden. Hybris, som sagt.

No comments: