23 May 2008

Kulturfyra om schlager och så

1. Internet pajade för många Sollentunabor idag. Internet har påverkar oss på flera sätt. Vad skulle du göra om du blev utan Internet en dag?
Något annat. Betyder bara att jag får ta in nyheterna på annat sätt. Händer förresten titt som tätt att vårt trådlösa vägrar släppa in oss. Å andra sidan använder jag mest internet vid frukost så då skulle jag bara käka frukost i vardagsrummet istället.

2. Nästa fråga har också med min dag att göra. En annan anledning till att jag inte hunnit vara vid datorn är att vi köpt nya möbler och har ägnat den här dagen åt inredning och omändring. Vi har bland annat skaffat en jättemysig indisk byrå med 28 lådor. Den är nog min favoritmöbel.Har du någon favoritmöbel?
Inte just nu, nej. Tror att jag också skulle gilla en byrå med 28 lådor, eller en sån där gammal sekretär med en massa skrymslen och vrår.

3. Nästa fråga har med kvällens semifinal i Eurovision Song Contest där det svenska bidraget med Charlotte Perrelli ska vara med och tävla om att få vara med i finalen på lördag. Så nu undrar jag: vilken sång kommer du först att tänka på när du tänker på Eurovision Song Contest?
Diggiloo-diggiley!

4. Eurovision Song Contest är inte bara lättsamma, lättsmälta schlagerslingor, det är kläder, ofta glammigt och glittrigt. Vilket är det snyggaste klädesplagget tycker du? I melodifestivalen? Minns dem aldrig efteråt. Tror att det var någon klänning någon i Afrodite bar som var snygg, men jag kan ha fel.

No comments: