31 January 2010

Hallå världen!

Är på väg ut ur grottan på två sätt nu. För det första är jag färdig med examensuppsatsen! Emailade slutversionen till examinator i torsdags. Nu är det bara en petitess kvar, att bli godkänd. Men jag kan ärligt säga att jag skulle bli förvånad om jag inte blev det. Hur som helst så är det utom min kontroll, nu är det över! Så efter några månaders intensivt arbete - inte minst mellan lucia och nu - så är det nu dags att möta världen igen. Och bestämma sig för ett nytt projekt. Nu är jag ju inte längre Carina-som-inte-tagit-sin-examen längre, så nu måste jag väl hitta en ny identitet, ha, ha!

För det andra blev jag Miss Grumpy i måndags p.g.a. ryggskott. Anledningen till att jag inte bloggade under veckan var 1) att jag hade så ont att jag inte kunde sitta länge nog att skriva ett inlägg och 2) smärtan gjorde mig så inihelsike sur och tvär att jag inte hade kunnat uttrycka mig som normalt folk. Eller... förresten, 2:an ska vara före 1:an, det var nog största anledningen att jag höll mig borta från sociala medier... Ja, sociala sammanhang över huvud taget. Försökte jobba, men blev så folkilsk och utmattad av smärta att jag stannade hemma tre dagar. En av dem för att jag inte kom upp ur sängen.

Men nu har jag bara en lite molande smärta i ländryggen, en sån som inte gör så mycket, så imorgon är jag tebaks på jobbet igen. Och i sociala sammanhang. Och på bloggen!

Vi ses!

No comments: