15 June 2006

VM fran nagonstans i Glasgow

Se pa fan, Sverige kan faktiskt gora mal. :-o

Och Skotten havdar att vi har potential och att vi nu kommer sla England (vilket orsakade grymtningar fran Engelsmannen) men att Wilhelmson "ser bra ut men inte gor sa mycket". Honom gillar vi inte. Fast Kimpa Kallstrom gillar vi. Nordirlandskan tycker att Allback ar snygg. Och pa tv pratar de om Henrik Larsson "for att tillfredstalla skottarna, eftersom vi pa BBC ideligen blir beskylda for att vara anglofiler".

Tidigare idag sprang vi ett gang fran jobbet till narmsta klubb for att kolla pa England - Skottland. Ja, det ar sa den har annonserats har. 7 av Trinidads spelare lirar i Skotska ligan och dessutom har de en spelare som heter Scotland... Majoriteten i klubben holl pa Skottland och blev lika besviken som jag pa resultatet. Jakla engelsman.

Slutligen:
Jisses, var det SA lange sedan jag lamnade ett livstecken! Hrm. Det kanske blir sa nar man helt plotsligt far skrivklada och satter igang med en halv roman och dessutom leker runt med bade tyska och svenska kompisar. Men jag lever! Jag lovar. Nar saker och ting lugnar ner sig kommer fler rapporter.

No comments: