16 April 2009

Emailbloggen gor sitt intag

Fr o m idag tar den har bloggen ett kliv in i framtiden. Den kan numera uppdateras via email - och om allt gar val ar det har inlagget ett bevis for det...

Tyvarr laggs inte prickar till automatiskt, sa for tillfallet blir dessa inlagg pricklosa.

Man kunde ocksa lagga till sa att man kan uppdatera bloggen via SMS. Ar inte det lite intressant, hur mobilen har gatt fran att vara en yuppie-nalle till att bli den lilla manick hela en manniskas liv kretsar kring. En mobil idag ar ju inte bara en mobil. Det ar en kamera, videokamera, harddisk, adressbok, fotoalbum, stereo, karta, internet, email, dataspel, nojescenter - och man kan uppdatera bloggen, facebook, twitter, vadhelst man vill, verkar det som.

Fast jag ar snal, och trots att jag foljt roliga resor med folk som uppdaterat facebook via mobil, sa tanker jag inte ta det steget. An. Det racker bra for mig att kolla runt vad vanner och bekanta pysslar med, samt uppdatera mina egna aventyr, medan jag kakar frukost, eller innan jag gar och lagger mig.

Fast vem vet nar lusten faller pa att blogga. Sa en emailanslutning kan ju aldrig vara fel! Vi syns i cyperspace pa en dator nara dig...
--------------------------------------------------------------------------------
Ok, och jag lärde mig just att inte emaila från jobbmailen, för då ingår en massa finstilt i slutet av emailet/blogginlägget... Tja, på det stora hela kan vi väl enas om att bloggemailet var en succé - det funkade ju!

No comments: