13 July 2007

Växlande, som sagt var

Jag ger upp. Det kan bli vilket väder som helst imorgon. Igår lovades sol-och-moln över sydvästra högländerna med tillfälliga regnskurar framemot kvällen, så jag köpte bussbiljett. Nu på fredagmorgonen, ett dygn senare, har prognosen ändrats till ett kompakt regntäcke hela dagen! Men på söndag är det fint.

Va i helsefyr... Well, det blir väl till att ta med regnkläder och se till att ombytet håller sig torrt den här gången. Jippie...

2 comments:

Förf said...

Jajustdet du hittar sidan jag lade in din text på om du klickar på mitt användarnamn (tror jag). Vad har du för licens på det du skriver? Är det som brukligt alla rättigheter förbehållna, eller något mer 'modernt'?

Anonymous said...

Vi har fått samma väder i Sverige. Jag skojar inte, i Stockholm är det nästan som i Skottland..på en dag kan man gå igenom tre årstider. Det regnar, det är sol, det är kallt och det är varmt. Jag kastar in handduken och ska nu införskaffa en ordentlig regn och vindjacka. Regnjackan har varit sommarjacka men den blir så sunkig och fuktig på insidan och eftersom jag ändå ska vandra mer så ska jag investera i en lika fin som du köpt!! Surar bara för att det inte går att beställa från amerikanska företag till Sverige utan att vara tvungen att betala skatt på dem!!!

Nästa vecka måste vi fira 1-årsjubileum för The Fellowship of The Five Sisters!!