29 August 2007

Håll ut, Sverige, miljöräddning på väg!

Läser på Aftonbladet.se att Sverige har problem med "flaskberg" för att svenskar dricker för mycket mineralvatten.


Lugn i båten!


Jag kommer om två veckor och befriar er från flera kilo av denna börda!


Jag har bott här i Skottland i över två år nu och om det är något jag saknar från Sverige, inte är det falukorv, knäckebröd eller kaviar (för det kan jag köpa på IKEA...) - utan smaksatt mineralvatten! Loka, Ramlösa, Vichy Noveau. Skogsbär, hallon, passionsfrukt, päron, mango/papaya - till och med citron!

Här borta finns enbart läskedryck. Eller något klart vatten med eller utan kolsyra innehållandes smakämnen och sötningsmedel! Alltså, läsk. (som Shio ungefär) Jag vill inte ha läsk, jag vill ha vatten med kemikalier så att det smakar som kolsyrat vatten med färska bär. Så som Loka, Ramlösa och Vichy Noveau smakar. Jag vill ha typ läsk fast utan kalorier, jag vill ha smaksatt mineralvatten! Om jag var ute efter något sött kemikaliskt som smakar just kemikaliskt, ja då tar jag gärna lite färgämnen och kalorier på köpet och dricker läsk.

Jag hoppas bara att man får ta med bärbara datorer i handbagaget. Jag kan ju tänka mig hur väskan ser ut i röntgen annars;
elektronisk apparat och massor med vätskefyllda cylindrar...
Min kompis blev återkallad till säkerhetskontrollen p.g.a ett par paket Scans Hot Dog.
Vad skulle då inte jag bli...

Hoppas John Smeaton inte har en tvillingbror på Skavsta Flygplats.

(För er som missat poängen; han är bagagehanteraren som tacklade terroristen på Glasgows Flygplats. Och numera folkhjälte.)

No comments: