8 September 2010

Back to work - back to reality

Så tog semestern slut och jag var tillbaka på jobbet i måndags. En märklig situation, lite tudelad fast på ett ovanligt sätt. Just nu har jag ju nämligen turen att ha ett drömjobb, ett jobb som inte känns som ett jobb utan det känns som om jag får åka iväg varje morgon och syssla med min hobby hela dagen. Nästan så man skäms!

Nåväl, så jag hade ju inga som helst problem att gå tillbaka och jobba. Enda kruxet är ju att när man är ledig så, tja, vänjer man sig vid det också. Vardagen får ett lugnare tempo och tro mig, det var himla skönt att sova tills man vaknar (även om det sällan var längre än 8-8.30, vilket också är skönt för då har man hela dagen), ha långa frukostar och så känna sig för vad man hade lust med den dagen. Ja, och i princip innebar det en av tre saker; skriva, utflykta eller vandra. Härligt!

Men som sagt, nu var det dags att åka iväg och hobbypyssla om dagarna. För tillfället betyder det korrekturläsning, typ. Ja, och då inser man ju snart hur ansträngande det är att läsa från skärmen. Om det är p.g.a. det eller bara för att man PANG är tillbaka i vardagen igen ska jag låta vara osagt, men faktum är att jag är superslö nu på kvällarna. Sovtrött redan halv nio. Märkligt...

Tyvärr betyder det att de där texterna jag började på i helgen nu ligger halvfärdiga. Jag kan riktigt se hur figurerna står och stampar och väntar på att jag ska sätta igång dem igen. Men jag oooorkar inte. Just nu tror jag att jag orkar med Idol. Det är ju trots allt auditionerna, och de brukar vara de enda jag ids med.

Förresten, märkligt nog är jag inte för trött för att träna. Tvärtom, det går jag igång på! Enda kruxet nu ikväll, när benen spritter, är att jag tränade igår så måste vänta en dag till. Det känner jag i knäna. Grr. Nåväl, mer tid för slöande.

Och otroligt dravliga blogginlägg. Pfft, det är ju nästan pinsamt...

No comments: