2 September 2007

En natt full av slemmiga kryp

Hade två läskiga drömmar i natt. Inte mardrömsläskiga utan... slemläskiga. Så där läskiga att man blir avtänd på hela manssläktet på rekordtid.

I den första drömmen fick jag för mig att gå till en bordell. (frågor undanbedes...) Jag beställde "Oliver", d.v.s. den snygge gamekeepern i Lady Chatterley. Förväntansfullt satt jag i väntrummet tills den rara tanten kom tillsammans med.... Tänk dig italiensk strandraggare, tänk dig avklippt t-shirt a la 80-tals-aerobics och röda speedos, tänk dig krulligt hår, skäggväxt och otroligt hårig mage och ben! Fatta rysningarna som sköt genom kroppen. Jag sa förskräckt att jag beställt Oliver. Mannen säger - med värsta queer-rösten:
"Jag kan vara Oliver eller vem du vill, raring."
Nej, det kan du inte!!! Så jag ändrade min beställning och sa att jag inte ville ha sex, så om de vore så snäll och drog av det i priset. Nåja, nu kan man ju undra vad sjutton jag stannade för, men det gjorde jag.

Innan klienterna går till sängs så blir man bortskämd, det ingick liksom. Strandraggaren tog med mig till ett badkar. Jag letade febrilt efter Oliver med blicken för hans händer på min kropp var mycket tilltalande, strandraggens.... brr, de skulle inte komma i närheten av mina fötter ens! Strandraggaren bad mig knäböja och böjde sedan huvudet över kanten. Han skulle tvätta håret på mig. Medan han står i badkaret och håller (rätt hårdhänt faktiskt) i min nacke så kliver en kvinna i rosa baddräkt i. Hon tar av sig behån och börjar sedan shamponera.

Jag är mållös. Till höger i blickfånget har jag en nästan naken kvinna, till vänster en hårig strandraggare. Varför skickar de in en kvinna när jag är en hetero kvinna själv! Och var sjutton tittar jag för oavsett hur jag vrider huvudet så kryper det i kroppen på mig!

Då vaknade jag upp. Puh! Vad sjutton vad det där om? Och var sjutton höll Oliver hus?!

*******

Så jag somnar om och någonstans senare under natten förvandlas en halvläskig mardröm om spöken och mördare till att jag ska spela med i en actionfilm. Jag har fått en liten roll och ska spela flickvän till någon snubbe som försvinner och "de" tror att jag är inblandad fast jag inte är det. Jag befinner mig i en studio med vita väggar och grått betonggolv. Jag bär jeans och "pojkvännens" vita skjorta och upptäcker till min glädje att de sminkat (eh...) min kropp så att den är fit som Sandra Bullocks. Nåväl. Min kompis J är proffsfotograf i drömmen och skulle ta foton från dagens scen; troligen p.g.a. tidsbrist så skulle hon göra det innan vi spelat in den.

Hon tar en serie bilder framifrån och några när jag hastigt vänder mig och ser chockad ut. Sedan vill hon ta foton från när "han" (polis, agent, jag vet inte, men det är någon som ska jaga mig och arrestera mig i alla fall) fått fast mig och jag står uppklämd mot väggen med händerna fängslade bakom ryggen. Vi har inga handklovar men J säger att bara jag håller händerna korslagda på ryggen så fixar hon handklovar i datorn senare.

Jag ska ju se ut som om jag är förfärad, arg, obehaglig till mods, rädd och allt annat som man är när man blivit jagad och fasttagen för något man inte gjort.
"Du ser inte tillräckligt skräckslagen ut. Tänk att du inte vill stå där mot väggen, du har blivit oskyldigt anklagad, du är arg, du är rädd, du vill vara någon annanstans."
J målar upp en bra bild - hon är en grym regissör! Men trots att jag börjar känna mig obehaglig till mods på riktigt nästan så är hon inte nöjd.
"Om du visste vem som just kom in genom dörren så skulle du verkligen känna att du inte vill stå där som ett fån mot väggen."
Jag försöker vända mig om för att se vem som kom in.
"Nej! Stå kvar, nu börjar du visa lite oro, just så, kom igen, Carina..."

Till slut är J nöjd och jag kan vända mig om. Den som just kommit in är min motspelare, snubben som ska jaga och ta fast mig, och han har knallat över hela golvet för att presentera sig.
"Hi, I'm Sean."
Säger Sean Bean...
"Hi, I'm Carina."
Säger jag och känner mig jättepinsam över hur jag stått som ett fån.

Man skulle kunna tro att detta vore ett trevligt möte. Icke så. Han vill ge mig en välkomstkram av typen "från en erfaren kollega till en amatör, tare lugnt, vi fixar det här, du kan lita på mig". Om ni förstår vad jag menar. Men det blir klumpigt för han känns närgången och jag vill inte krama honom så och så slutar det liksom med en "luftkram" och jag märker att han liksom försöker ge en flyktig puss på kinden, men det vill jag rakt inte så jag försöker slingra mig undan och allt blir helknas. Då säger han:
"Let's try on the mouth."
För tydligen är det så att på ett ställe i filmen ska han ge mig en flyktig puss på munnen - fråga mig inte varför för vi har inget förhållande i filmen vad jag vet, men ändå. Jag är inte alls beredd på det, det skulle dröja flera veckor innan vi kom dit i manus! Och innan jag hinner protestera så har han pussat mig.

Nä, det var inte alls trevligt. Det kröp i hela kroppen! Han kändes creepy; slemmig, läskig, närgången. Jag fick intrycket av att han skulle försöka fler gånger, att han kommer bli en sån som liksom flirtar över lunchbordet och "råkar" komma lite väl nära i trånga utrymmen... Jag fick panik och ville därifrån och önskade att jag aldrig tackat ja till rollen, och så vände jag mig mot J som inte sett vad som hänt utan fipplade med sin kamera. Och så vaknade jag upp.

*******

Två läskiga kryp samma natt!

Kan det vara för att jag såg Black Alec på TV igår...? Jag som trodde Goldeneye kunde ge roliga actiondrömmar, inte drömmar fulla av slemproppar!!! Ikväll ska jag se Finding Nemo. Det kan omöjligt ge mardrömmar.

No comments: