18 June 2008

Hur man har kul med FRA-lagen :-)

Ok, låt oss skippa skitsnacket och säga det som det är; risken för att Pettersson och Alvén ska råka i klistret om de emailar om 'fel' saker och besöker 'fel' hemsidor är långt mindre än om Mohammed och Sahid gör det. Trots att alla fyra är pacifister och på ren nyfikenhet emailat polaren Smith för att diskutera vätskebomber.

Så här är mitt förslag för att se till att FRA-lagen verkligen utnyttjas till fullo och sätter vår relativt ohotade säkerhetstjänst i arbete;

Alla Andersson, Pettersson, Lundström och Jag;
1) besök Al Qaida sidor minst två gånger om dagen. Det går säkert att googla fram någon sida. Lägg den som favorit och klicka in på den i en separat tab när du ändå kollar nyheterna och mailen varje morgon och kväll.
2) Kontakta en svensk utbytesstudent på Facebook, få med denne i revolten och börja emaila citat från hemsidan, diskutera vad du bäst bombar i Avesta, spekulera i hur man kunde ta sig förbi säkerhetskontrollen på Arlanda osv osv.

Mycket flaggad trafik blir det... Säkerhetstjänsten får en himla massa internettrafik och email att övervaka!

Sedan får vi se hur länge de orkar hålla på. Och vilka som är mest uthålliga; den svenska säkerhetstjänsten - eller de svenska bloggarna.

Let the game begin.

No comments: