5 June 2008

Till Glen Coe - och tillbaks igen


Jag har inte riktigt haft tid att blogga, så jag har inte berättat om mina nya vandrarkängor eller att jag testade dem rejält i Glen Coe för två veckor sedan. En underbar dag, som inte riktigt gick som jag ville. Såklart. Trodde att jag var ok för att knalla runt hela Buchaille Etive Mhor, en cirkeltur på strax över 2mil. Knallade bland ljung, mjuk mossa och korsade en och annan bäck i tre timmar tills jag kollade på kartan. Jag var inte alls där jag hade planerat. Jag var inte alls i form för långtur. Och fötterna ville ut från de nyinköpta kängorna.

Fast jag hade fortfarande sex timmar på mig innan bussen gick hem, så jag la mig ner på en liten kulle och solade. Sedan började jag gå tillbaka, och la mig ner på en annan kulle och solade lite till. Och jo, jag kan verkligen ligga en timme och titta på en bergstopp och njuta av det...

Nu försvinner jag ett tag igen. Kaffekompisen, hennes tatuerade make och lilla vikingen kommer över imorgon och vi ska till Glen Coe innan vi drar vidare upp till Glen Shiel för lite avkoppling bland bergen.

Och när ni ser bilden ovan; kan ni klandra oss?

Vi syns!

No comments: