26 August 2008

"We all float down here"

... för att citera "Det" av Stephen King.

Var placerar man bäst en avdelning vars uppgift är att ge kontaktcentret Support?
A) I samma 'rum' (kontorslandskap)
B) Nästgårds i 'rummet' bredvid
C) I källaren - helst i andra änden av huset

Så nu sitter jag där. I källaren. I andra änden av huset. Inga fönster, inget dagsljus, ingen naturlig interaktion med människorna vi jobbar med och med en hummande elcentral som antingen komma vagga oss till sömns eller göra oss skogstokiga.

Jag vill på detta sätt meddela att om en vecka kommer jag få en depression lika djup som vi är meter under marken. Minns mig så som jag var innan.

I den här arbetsmiljön kommer jag ju behöva boka resor till Dublin varenda helg! Två dagar kvar, sedan ska jag låta någon trubadur få ragga upp mig genom att sjunga "Glasgow girl" åt mig - så där som läckerbitarna i PS I Love You gjorde! Och jo, sången heter Glasgow Girl, jag kommer ju inte från Galway heller!

4 comments:

Kinna said...

Det är ju helt galet! Tur att du har så nära till Dublin.

Tja, nu ser jag ju meningen med allt det här. Jag måste flytta dit så att du har någonstans att bo när du flyr.

Om du inte bor hos trubaduren förresten... Han har ingen kompis?

kulturbloggen said...

Hej kulturfyrekompis: Om du känner för det finns en ny kulturfyra att svara på: http://kulturbloggen.com/?p=1277
Om romanfigurer.

Miriam said...

Ärligt talat, varför måste ni sitta i källaren för? Jag kan av din beskrivning verkligen se framför mig hur ni sitter i en fuktig källarlokal under trapporna bland alla rör och uppvärmningsmaskiner och hostar samtidigt som någon grön självlysande grunka växer på stenväggarna i källaren.

Carina D said...

Ha, ha, bra om ni tycker synd om oss! Det enda positiva vi upptäckt är att ingen ser vad vi gör... så vi kan smita lite när vi vill, he, he. Vilket vi iofs i alla fall inte gör. Puckat va?!

F ö kommer vi få megamotion för vi springer upp mest hela tiden. Vilket innebär att en massa tid går åt till spring, vilket innebär att vi gör ännu mindre... effektivt som attan.