14 October 2008

Från svensk dusch till tysk dusch till skotsk, eh, badbalja...

Framme, hemma, landat, tebaks te jobbet. Från soliga, krispiga Sverige till soliga, varma Tyskland till molniga, småvarma Skottland. Det finns mycket att blogga om från Tyskland, men jag måste fixa bilderna först, så ta detta som ett löfte om vad komma skall.

Sitter förresten nytvättad och klar. Fick en deja vu när jag blandade uppvärmt vatten och kallvatten i diskbaljan ute i köket. Kände hur jag stod runt husknuten ute på något landställe. Ja, jag kunde nästan känna gräs och skogsdoft i näsborrarna! Men istället för en sådan där plastskopa så fick en gammal mjölbytta fungera som 'hällare'.

Nåväl, håret är rent, jag är ren och jag luktar gott. Enligt kompisen som har koll så är det imorgon en månad sedan vi förlorade vattnet. Och än är det inte över... Nåväl, så länge vi har kallvatten (vilket i och för sig "tar slut" när man använt en hel diskbalja, sedan måste man vänta någon kvart innan vattnet orkat ta sig upp på tredje våningen igen) så ska nog det här gå bra. Man får flytta sig 100 år bakåt i tiden i tanken bara!

1 comment:

Anonymous said...

Ganska otroligt vad man vänjer sig vid bara man måste :)