31 October 2008

Ssssshhh, tysssst Halloween, om jag får be.

Halloween med pumpatävling i matsalen, spöken på väggarna, vita gummiråttor att skrämma rädda chefer med (he, he) och folk utklädda till oigenkännlighet. Och mitt i allt sitter jag med ögon smala som springor, huvudvärk, bihåletryck och fryser som en gris.

Det är inget kul att ha en kul dag när man inte är i form för att ha kul!

Med tanke på att jag får ont i huvudet av att göra mitt jobb (lyssna på samtal, med volymkontroll) så var ju inte Halloweenfest att tänka på. Vad synd, jag som köpt monstermask och Draculacape... Vissa på jobbet hyrde dräkter för £50 - jag köpte min på Poundland för totalt £2! Ok, så fick jag ingen skräddarsydd Princess Fiona-dräkt, men monstermasken var cool den med!

Får väl bära den till jul.

Kvällens festarrangör föreslog att jag skulle strunta i monstermasken och influensan och komma till festen ändå - utklädd till Lemsip. Det är, typ, Ipren... He, he, jotack, ett tag när jag hade feberdrömmar så drömde jag faktiskt att jag var en röd och gul Lemsipkapsel som låg på en skrivbord och försökte låta bli att rulla ner på golvet. Var både trött och stel när jag vaknade.

Nåväl, dags att ta mitt sprängande huvud och mina bihålor och gå och lägga sig.
Happy Halloween!

No comments: