28 March 2007

Livet ar underbart!

Kanske ar det for att solen skiner, jag bara jobbar halvdag idag och for att jag har upptackt att Nordirland-Sverige visas pa Sports bar pa Sauchiehall Street ikvall. Eller sa ar det for att jag igar somnade fornojt fnittrande efter att de senaste tva kvallarna ha pratat med syskon och vanner jag inte pratat med pa alldeles for lang tid. Det kan ocksa vara for att jag p.g.a. halvdagen kunde ga till jobbet i linser, fick for mig att sminka mig och fick en del uppskattande kommentarer om bada detaljerna. Eller sa ar det helt enkelt sa att det ar pask nasta helg, jag har fyra dagar ledigt och det upprymda sprittet i bergsvandrarbenen har smittat av sig till resten av kroppen.

Hur som helst, idag vaknade jag pa stralande humor. Varlden ar lika ljusbla som himlen bakom soldiset och livet ar jatteenkelt. En veckas magknip lostes pa fem minuter nar jag bestamde mig for att det fick vara slutraknat pa pengar till pask; i tva ar har det dar tillfallet att hyra bil i flera dagar sa att jag kan besoka avlagsna berg jag dooor om jag inte far vandra liksom inte infunnit sig. Jag inser att det inte kommer gora det heller, om jag inte struntar i sensibel ekonomi och "bara gor det". Sa nu gor jag det. Nar jag sedan inte har nagra pengar kvar resten av manaden sa kommer jag i alla fall ha underbara minnen och forhoppningsvis fantastiska foton.

Det enda som ar roligare an att aterminnas oslagbara ogonblick ar att vara med nar de sker.

Sa, varken menskramper, en kraschande dator och X antal forlorade sidor storys eller tanken pa saldobeskedet efter pask kan rubba mitt fantastiska humor! Dessutom hittade jag dammsugarpasar idag. Man kunde ju tro att de skulle finnas i varenda butik, men efter tva veckors intensivt sokande kan jag meddela att de inte gor det.

Men det spelar ingen roll, for nu ar lagenheten nysugen och jag ska hugga in pa min valfortjanta, naja val efterlangtade, te och sylt-och-gradd-scones.

1 comment:

Anonymous said...

You go girl! Jag är så avundsjuk så det finns inte. Du kommer att få underbart väder - jag känner det i mitt högra ögonbryn - och underbar utsikt och härlig, härlig, frisk bergsluft. Men gud jag är alldesles avundsjuk.

Förväntar mig iskallt lång blogg med många foton från vadnringen.