19 September 2008

Vatten.... jag behöver vatten....

Där fick jag för att jag i Sökmotorstoppet nämnde att man nuförtiden tvättar sig innan det är nödvändigt. Jag menade ju så klart inte med detta att det var ok att pajja vattenpumpen i huset!

Eller vad det nu är som får vattnet att komma upp på tredje våningen. Vi har inte haft vatten på två dagar, ingen värmepanna heller. Det verkar, kanske, som om värmepannan kommit tillbaka något litet, men vi får fortfarande borsta tänderna i Evian. Vilket i och för sig känns så där härligt divigt lyxigt. Vi får också tvätta oss med våtservetter, men låta håret bero. Å andra sidan säger de ju att det är bra för håret att bara tvättas någon gång i veckan, så man ska kanske se det här som ett slags inpackning?

Jag har hur som helst inte tänkt gå hela helgen utan en dusch så jag googlade lite löst på "badhus". Nu har jag tre val. Antingen utforskar jag stora badhuset vid Tollcross (som ser ut att ha vattenrutschkana...), eller lilla badhuset Whitehill "runt hörnet", eller så utnyttjar jag Öppet Hus på hälsocentret "tvärs över gatan".

Låter som en plan. Sovmorgon, scones och te framför några avsnitt av Sex & The City åsså en dusch och kanske lite utforskning av ett badhus. Klock-rent.

No comments: