9 September 2008

Sökmotorstopp September 2008

September redan? Ojdå... Tja, eftersom det var tre månader sedan sist så är det väl dags att ta en titt på hur ni (som inte har min blogg högst på surflistan) hittar hit egentligen.

Emot bröllop mellan homosexuell - Håller med. Kalla mig konservativ men jag anser att ett bröllop bör vara mellan 2 homosexuella.
Vaffan culo översättning - Skulle vilja svara Fuck Off, men det kanske jag också bör översätta...
Foten är kall - Tja, så länge huvudet är varmt så!
Gratis marschmusik download - Jag vet inte om det går att ladda ner, men det bjuds på gratis marschmusik varje lördag- och söndagmorgon på gatan nedanför mitt sovrumsfönster. Orange marschmusik...
Gratis korsstygnsmonster - Jag är inte säker på att jag vill ha de monstren, gratis eller inte.
Rekonstruerad brstvrta - I don't wanna be a prick, men det verkar som att något skiljer sig från originalet.
Propp i benet sjukskriven - Skulle jag tro, det!
Fakta om tortyr - Det gör ont. Det får vem som helst att erkänna vad som helst. Det bevisar ingenting. Det fördöms av ohotade stater och ursäktas av instabila stater.
Svullen fot - För foto, klicka här.
Vad kostar en pizza i italien - Pengar?
Skoluppsats mellanstadiet ko - Det är emot mina principer, men ok, här kommer ett förslag att kopiera: Det här är Rosa. Rosa är en ko. Ko ger mjölk. Kor äter gräs. Rosa har fyra magar. Rosa promenerar upp i en lastbil. Ko borta. Ko smakar gott i tacoskal.
Guds tredje strategi - Ssshh... det är hemligt egentligen, men Guds tredje strategi är att locka tillbaka massorna till kyrkan genom att placera puckade statsmän runtom i världen så att folk tappar tron på mänskligheten och börjar be till högre makter.
Loka lingon - Hittar du inte på min blogg heller för den har jag druckit upp! F ö är Persimon&Grape godare.
Skrama - Om du som använde detta sökord hittade vad du letade efter på min blogg, var vänlig emaila mig...
Vad betyder *paraölympics* - Inte en aning. Men para olympics eller paralympics betyder "handikapp-OS". Utförligare beskrivning hittas t ex på Wikipedia.
Skillnad på engelsk och kontinental frukost - Engelsk frukost blir du proppmätt, gasig fet och får hjärtinfarkt av. Kontinental frukost kan i bästa fall vara nyttig och mättande, i värsta fall snarare beskrivas som "fika".
Bibelillustratör italien - Wow, hur hittar ni hit egentligen?!
Vaffan culo betyder? - Nej, det betyder inte frågetecken. Det betyder "Fuck Off" har jag ju sagt!
Egen-gjorda presentkort - Är säkert värda jätte-mycket.
Hygien skillnader förr och nu i sverige - Förr: duschade långt efter att det verkligen behövdes. Nu: duschar långt innan det är nödvändigt.
Skyltar vrdefreml - Jag kan den här leken! Det är... vänta nu... Ä... Ö... och Å som saknas?
North face apex som mellanlager - Jag har sett en kille använda det en kylig vårdag. Tror absolut det går att kombinera med ett vatten- och vindtätt hard shell. Personligen vill jag att mellanlagret har huva, men jag vandrar ju i blåsiga Skottland.
Skotsk mat - Nja, ska du hitta det bör du söka på f-r-i-t-e-r-a-t.
Skillnad på militär och polis - Psst... de bär olika uniformer... och polisens fordon brukar vara något mindre...
Äppelsånger - Den bästa är ju:
"Om du har ett äpple, vill du dela det med mig
i en äppelmelodi?
Eller vill du ha ditt gamla äpple för dig själv
och inte få nån melodi?
Dela med sig, eller snåla
en vanlig fråga får man tåla.
Om du har ett äpple, vill du dela det med mig?
Eller tar du hela själv - VA!"
Antal dagar till jul - 106. Ha, det visste jag!
Marlowe’s resa - Christopher Marlowe? Vart åkte han?
Arbetsfrmedlingen frnedrande - Framförallt när de går så hårt fram i EU-anpassningen att de tvingar folk att skriva utan Å, Ä och Ö.
Pizzeria bergmastaren sala - Sveriges bästa pizzor - utan konkurrens! Fast jag trodde hemligheten var säker.... fan.
Skillnad softshell - Tror Skalman kan förklara det bättre för dig. Ok då, skillnaden är att ett hard shell är lätt att hitta med huva och i min storlek. Soft shell är banne mig omöjligt att hitta med huva och i min storlek!
Som rider på min heroinmissbrukande elefant - Vänta nu lite, hur började meningen???
Nr brjade 30-riga kriget? - Hihi, 30 år innan det slutade. Moahahahahahaha! Ok då, 1618. Se vad snäll jag är! Jag ger svar, bara lite långsammare än Google... F ö slutade det 1648, ifall ni inte räknade ut det.
Skottlands nationaldag - 30 November, kallas även St Andrews day. Och ingen bryr sig. Precis som med 6:e juni med andra ord!
pepparkakstest - Ååååh, det är dags snart igen, va? Hm, fast här i Glasgow står det mellan... Mor Maria från IKEA och Mor Maria från IKEA. Tills vidare hänvisar jag till testet jag gjorde för sisådär fem år sedan.

No comments: