2 June 2009

Hälsning från Sverige

Ja, så har man landat i Sverige. Fysiskt i alla fall. Mentalt så tror jag fortfarande att jag är här på semester... Och det är inte som att man får mycket tid att känna efter heller eftersom det är så mycket som ska fixas, typ, nu.

Igår satt jag hela dagen utanför mitt gamla hyreshus och väntade på UPS. De skulle leverera mina tunga paket "nångång under dagen"... specifikt så det förslår. Jag var uttråkad vid två, vid fyra blev jag grinig av törst, värmeslag och hunger och vid tio över fem gav jag upp och gick.

Halv sex fick jag ett email om att de inte fått tag på mig...

Jodå, stönade ett tag, men ringde sedan och fixade omleverans till idag. Hade farao inte tänkt sitta ännu en dag och se dum ut utanför porten (har ju inte tillträde till lägenheten just nu...) så jag gjorde upp med brorsan om att sitta hos honom och spela tv-spel istället.

Pratade med en UPS-kille nu på morgonen och de dyker upp i eftermiddag, så.... då fick jag ju tid att tala om att jag lever!

Flygresan var kanon, för jag flög på eftermiddagen och det var klarblå himmel. Så som avslutning fick jag liksom återse de flesta av mina lekplatser - allt från bergen på Arran till Loch Lomond, Ben Lomond, Arrochar Alps, Crianlarich, Glen Lyon, Perthshire... Sa hej då och på återseende för nu.

När jag får en till stund över kommer fortsatt rapportering från bilcampingsemestern och Ben Hope. Men först UPS, sen ska jag skriva in mig i Sverige igen genom att visa upp mig hos Skattemyndigheten, åsså skaffa dosa till bankkortet, åsså... fortsättning följer.

No comments: