25 October 2009

Men... jag vill inte ha någon pseudonym!

Var precis inne på Vulkan.se för att se om novellsamlingen "Erotiska noveller", där jag medverkar, har kommit ut än. Det har den!

Men...

Enligt innehållsförteckningen (klicka "Provläs") så har "Nattens musik" skrivits av någon tant som heter Eva Dahlberg. Det är ju inte jag, ju!

Jag har emailat Amelia nu och påtalat detta. Hoppas verkligen det går att rätta till, och att det nu är min novell som är med...

Jag meddelar när jag får svar, så köp för farao ingen bok förrän mitt namn är med!

Grrrr....

4 comments:

Lotta said...

Hoppas det ordnar sig!!
Antar att du är lite, lite glad idag för att DIF klarade kvalplatsen iallafall..Inte helt kört ännu för ännu en allsvensk säsong!
MFF blev bäst i Skåne till slut...Men det är knappt nåt att fira ju :(

Lotta said...

Åsså va det en sak till: Tresemmé schampot som du skrev om för ett tag sen står i mitt badrum nu. 89:- för både schampo och balsam och flaskorna är ju på 900 ml så det var inte alls dyrt ju!!
Jag köpte direkt - och det var nog pga din reklam för det!! Nu får du minsann ringa företaget!!! *ler*

Carina D said...

På A svarar jag att vi åtminstone har en bättre sits än AIK och Bajen. Hur det än går så kommer vi får derbyn nästa år! Ett av de andra kommer bli utan... he, he.

På B svarar jag att jag nog får ta och göra det snart, för ett par på jobbet har också köpt efter mina tips. Och de är nöjda allihopa. :-) Verkar som du fick kanonextrapris för dem också! Är nog ett halvår kvar innan jag måste köpa nytt...

Lotta said...

Hihi..köpte en omgång till idag!!! *ler*. Dom vill nog sälja in det här i Skåne nu för alla stora affärer har "Two for one"!!