6 October 2006

Fredagsfyran om Kändisar och skvaller

1) Är du en som läser “skvallertidningar” öppet, en som läser utan att erkänna det eller en som inte bryr sig alls?
Jag laser Now, da och da, men det ar den enda jag gillar. Har "normala" reportage ocksa. Bildsidorna bladdrar jag mest forbi, fast de bitska kommentarerna laser jag. Resten av tidningsutbudet bryr jag mig inte om.

2) Vad tror du stämmer mest: Att kändisar lider av att deras privatliv exponeras - eller att de gläds åt uppmärksamheten, så att deras karriär får en skjuts uppåt?
Jag tror sa har; "Kandisar" - manniskor som ar kanda for att de ar kanda - tror jag glads at (behover!) uppmarksamheten. Kanda Yrkesmanniskor tror jag lider. Jag har dock markt att de dar Kanda Yrkesmanniskorna oftast har ett for "trist" liv for skvallerpressen i vilket fall... Det ar tyvarr(...) valdigt sallan man ser t ex Ewan McGregors och Sean Beans fina trynen i skvallerpressen...

3) Var går gränsen för vad man får skriva om, eller visa bilder av, en person i en (skvaller)tidning?
Jag anser att alla bilder tagna utanfor officiella uppdrag ligger utanfor gransen. Familj ska hallas utanfor - framforallt barn! Jag har alltid undrat vad poangen ar med att skriva att Stjarnan kopte Gott & Blandat pa ICA, men det kan nog fa ligga innanfor gransen... i princip allt som hor till den privata personen ligger annars som regel utanfor.

Jag skulle vara en usel chefredaktor for en skvallertidning...

4) Finns det någon kändis som du helst inte skulle vilja höra någonting mer om det närmaste året? ;-)
Ar det inte dags att tappa till trynet pa Jane Goody nu?!?!?

No comments: