8 May 2007

Mamma, pappa, barn - pa riktigt!

Min kompis har blivit mamma! Det ar sa haftigt att det pirrar som kolsyra i kroppen! Vi visste att det skulle bli en tuffing for det visade sig att hon var gravid redan nar vi vandrade de 5 systrarna i Kintail i somras (5 munroer, tog bara 15 timmar...) fast da visste vi naturligtvis inte att hon var tva. Nu har tuffingen kommit ut; det blev markligt nog ingen rodharig skotte i kilt - men val en akta viking!

Allra varmaste grattis till mamma, pappa och barn. Jag vet att det inte ar en lek for er - men jag kan inte vanta pa att fa leka med lillknatten! Jag ska bli den coola mammaskompisen i Skottland!

Och jag ska genast borja titta ut familjevanliga vandringar at oss for framtiden. :-)

Oj. Om jag ar sa har glad nar min kompis far barn, undrar hur jag spritter nar det ar dags for mig... eller man kanske ar helt utslagen da, forresten...

4 comments:

Anonymous said...

Weha, vad ska han heta?

Carina said...

http://miriam.blogg.se/1178870264_dagen_d_vidar_viking_.html

Karl Vidar Viking - later som en riktig liten hjalte, eller hur?! :-D

Anonymous said...

Tack!! Det är lite omtumlande men jätteroligt. Som sagt en äkta viking som kämpade!! Han kommer att älska att vandra!!

Anonymous said...

Glömde säga...jag var helt utmattad men så glad så det tänkte jag inte ens på. Jag hade inte sovit på flera dygn när han väl kom ut men jag kunde inte sova när han kommit ut heller för HAN VAR JU UTE och levde och alldeles bedårande och luktade och luktar bebis. Vem vill sova då?? Jag skulle ändå bara ha leviterat i sängen med bebis på magen!!!