17 July 2009

"Nu ska det bli ett bröllop, vi gör oss klara för ett bröllop"

Som de sjöng i "Trolltyg i tomteskogen."

Uj. Då var det dags. Att göra anständigt folk av lillebrorsan. Är iväg över helgen för lillpojkens bröllop. Hm, fast borde kanske då sluta kalla honom lillpojken.

Äh, han är ändå minst! :-D

Gudarna har lovat +25 och sol hela helgen så jag torde t o m bättra på solbrännan i festklänningen! Fast nu ska jag hämta upp syrran och sen köra ut i obygden och vika servetter, eller nåt.

Såg förresten "Sharpe's Enemy" igår och scenen där Teresa dör i hans armar fick mig faktiskt att börja böla. Det var något hon sa, och hur hon sa det. Att han aldrig försökt stoppa henne från att vara den hon är, och att det är därför hon älskar honom. Och så sa hon "you set me free" - och då tjöt jag. Det är nog det som kallar riktig kärlek, när man befriar en annan människa att vara precis den de är.

Så, iväg nu var det ja. Och se när ytterligare två människor befriar varandra på vår jord.

Min lillebror... he, he, vem hade kunnat tro det när han invaderade min liggande bokläsande kropp med he-man figurer och legogubbar...

Skriver mer nästa vecka - nu ska jag på fest!

3 comments:

Jenny said...

Enjoy! Bröllop är ju det roligaste som finns och ju närmare relation man har till den som gifter sig, desto roligare. Alltså kommer du att ha det kanon.

Jag antar att du inte fått/hört något från jobbet, eftersom du inte skrivit något om det i bloggen?

Kram!

Puman said...

Min Lillebror kallas för Lillebror fast han är över 25 år. Hur det än är kommer han aldrig att gå om mig i ålder så länge jag lever, så jag tar mig den friheten, och det lider inte han av märkbart heller :-) Så fortsätt du att ha ditt smeknamn på din lillebror kvar!

Hoppas att bröllopet blir trevligt.

Mimmi said...

Du hade ju världens finaste klänning på dig också så jag vet ju nu att du hade jättekul och det verkar ha varit perfekt från början till slut.

Jag håller med Jenny, jag ska på bröllop på lördag. Det ska bli kul, känner inte brudparet så jättebra men hoppas på att den romantiska stämningnen ska smitta av sig på alla.