13 July 2009

"There's only 1 John Hartson(...) he's got no hair, but we don't care..." Oops!

Efter alla år man levt så borde man ju ha vant sig vid såna där nyheter "man inte trodde man skulle få läsa". Men icke, jag blir lika tagen på sängen varje gång. Och det inte bara för att jag råkade sitta i sängen när jag läste det...

Tog en titt i The Scotsman för min regelbundna koll på nyheterna "hemma". Och stötte på min favorit-Celt. Nej, han har aldrig hetat Henrik Larsson, min favvo har i flera år varit John Hartson. Stor, trygg, tung, pålitlig - lite som Per Carlén på sexmeterslinjen. Fast Hartson stod i Henkes skugga tills denne lämnade Celtic - då visade Hartson att han inte bara var en framspelare!

Hur som helst. The Scotsman. John Hartson. Och vad hade han sysslat med under helgen?

Åkt till sjukhuset med huvudvärk och fått veta att han har testikelcancer som spridit sig till hjärnan! Nej, inte den hjärnan, den hjärnan.

Neeej! Sånt vill jag ju inte läsa om! Inte det - och inte han!

John Hartson är ju bara lika gammal som jag, alltså knappast mogen att vare sig få cancer eller dö. Och något säger mig att det här har spridit sig lite väl långt för att gå att rädda....

Men givetvis gör jag som varenda Celticfan som fortfarande minns vår f.d. hjälte och skickar massor med hållna tummar, kramar, god karma och lite strålning också.

En sak behöver han åtminstone inte bry sig om. Karln är ju känd för att inte ha något hår...

There's only one John Hartson
Oooone John Hartson
He's got no hair
But we don't care
Walking in a Hartson wonderland

(melodi: Winter wonderland)

Svenska media har tydligen också fått nys... se Aftonbladet te x.

No comments: