26 June 2007

Hoftledsoperation for tant?

Promenerade som vanligt till jobbet en morgon och kande precis nar jag nadde fram att det liksom gjorde ont i vanster hoft. Tankte inte mer pa det utan gick upp och satte mig. Varje gang jag reste mig upp fran stolen var jag stel som en jarnkamin och varje steg gjorde ont. Limpade runt och hem och hoften gjorde ont pa natten. Under ett par natter gjorde det sa ont att jag inte kunde sova ordentligt. En vecka senare var varken kvar fast inte lika stark sa jag och M tog var regnpromenad till Crianlarich. Sedan vilade jag i en vecka innan jag, M och K knallade runt i Glen Coe. Sedan dess har det inte varit mer vandringar, inte sa manga fler promenader till jobbet heller for varje gang sa far jag ont resten av dagen nar jag reser mig fran stolen.

Det hela startade i manadsskiftet maj/juni. Nu ar vi snart i juli och hoften gor fortfarande ont. Det ar liksom en punkt "inne" i sjalva hoftleden som smartar. Sa lange jag gar sa gor det inget, men om jag satter/lagger mig och sedan gar upp - da ar jag stel och der gor ont. Och pa natten kan jag inte alls ligga pa vanster sida, rakar jag rulla runt sa vaknar jag av att det gor ont.

Man kanske borde kolla upp det.... Men jag ar for josse namn bara 32, det kan val knappast vara dags for en hoftledsoperation redan?!?

F o, som sagt, smartan blir inte varre av att jag ror pa mig sa till helgen ska jag leta upp nat mysigt stalle i hoglanderna att knalla runt pa. Det var jattelange sedan - hela 3 veckor! Sedan kan hoften fa en vecka pa sig att ta igen sig igen. Men blir det inte battre snart....

1 comment:

Anonymous said...

Gå till doktorn! Smärtor är inte att leka med och du kommer ångra dig om det senare, mot förmodan, skulle visa sig vara något som kunde avhjälpts bättre om du sökt hjälp tidigare.

Du följer väl inte ER, men där lyckades Kerry vara en framgångsrik läkare i många år med en dåligt fungerande höft, haltandes runt med en krycka. Fast rullator är ju rätt sexigt också...