16 December 2005

Fredagsfyran om konstiga arter

Kl ar tio pa kvallen och jag har fortfarande blykeps efter kontorets julfest igar. Forsokte kurera med King Kong efter jobbet, men det var inte lyckat. Filmen ar KANON, men huvudet gillade inte ljudnivan och sa fort tempot drogs ner somnade jag. Dessutom trodde jag filmen var 2 tim lang, men den var 3. Jag vet, det ar Peter Jackson som regisserar, sa jag borde ju ha lart mig...

Naval, ska nog knapa ihop Fredagsfyran innan jag gar och lagger mig nu.

Tema: Estetisk

1. Vad gillar du mest; drama, musik, bild och dans?

Hm... varfor ar inte text med??? Jag havdar bestamt att jag malar med ord nar jag skriver berattelser. Och det ar vad jag argumenterade i skolan nar froken la sig i mitt kreerande. Men ok da, da sager jag drama.
2. Om du går/har gått i gymnasiet, vad valde du där? Kunde ni välja något?
Vi var tvungna att valja mellan musik och bild. I musik skulle man bl a lara sig skilja mellan fyrtioelva olika trumpeter och dessutom hade man prov, sa jag valde sa klart bild. De sista tva aren valde jag dessutom drama som frivilligt amne. Det var mer som en kvallsaktivitet visade det sig, men det star atminstone pa betyget att jag var med!
3. Är någon av dessa ett av dina stora intressen?
Japp, drama. Tyvarr har jag ett antal lika Stora Intressen och det gar inte att kombinera dem, sa dramat har fatt stryka pa foten. Aktiv drama alltsa. Passivt ar jag aktiv nastan varenda dag.
4. Vad av dessa är du sämst på?
Eh, jisses, jag kan inte ens dansa nattklubbsdans.

No comments: