29 September 2006

Fredagsfyran om Utomlands

1) Vilken är den bästa semestern du har haft utomlands?
Jag tror faktiskt att det var nar jag bilade runt ensam i Skottland i en vecka och sov i bilen varhelst jag fann en skyddad plats. Varje dag var ett aventyr och det var sa bedovande vackert... Helgen i Ocean City i USA kommer som god tvaa for det var bara granslost crazy och kul pa ett satt jag aldrig upplevt tidigare. Vi var trettio pers som delade pa tre hotellrum (och var tvungna att smyga forbi receptionen...) under Memorial Weekend som ar en stor festhelg for amerikanska ungdomar och, ja, festa gjorde vi!

2) Om du inte kunde bo i Sverige längre, vilket land skulle du då välja att leva i?
Ehrm! Jag brukade alltid saga att om det blev krig i Sverige sa skulle jag fly till Norge for det verkade mest likt Sverige och alltsa var det det enda stallet jag kunde tanka mig att bo i. Well... nu bor jag i Skottland sa jag antar att jag gjort mitt val... :-)

3) “Blott Sverige svenska krusbär har.” Har Sverige något särskilt som du absolut inte kan vara utan, även om du flyttar utomlands?
He, he, fraga dem som kommer och halsar pa... Man kan ju vara utan bade biskvier, Marabou, smagodis och hjortronsylt men det ar dumt nar man inte behover. Pa tal om inget, markligt att det mest ar onyttiga saker man langtar efter samt saker man inte riktigt brydde sig om nar man bodde i Sverige. Som Hot Dog och falukorv...

4) Har världens syn på Sverige förändrats på något sätt de senaste åren tror du och i så fall hur?
Hm.... na, det tror jag inte. Tycker bilden jag hor av folk nu ar likadan som den jag horde for tio ar sedan, bade pa gott och ont. Har fullt sja att sla hal pa myterna - fortfarande.

No comments: