24 October 2003

Fredagsfyran

1. När började du blogga?
Visste inte ens att det fanns före april i år. Började i September. Fast just såna här småtexter har jag iofs hela skrivbordslådan full av...
2. Varför började du blogga?
Är datoranalfabet och har i flera år varit ute efter en hemsida där jag kan samla alla texter jag har och ständigt skapar. Har försökt bygga en egen sida, men det är så svårt... och tar sån jäkla tid! Tyckte det här verkade vara ett bra alternativ, men jag vet inte längre. Här kan man inte skriva så långt. T o m en halv A4 blir jättelång med den här layouten och textstorleken! Detta begränsar möjligheterna enormt, så det känns som att det inte riktigt blev som jag tänkt. Det här heller.
3. Har ditt bloggande inneburit några fördelar?
Tja, eftersom det här forumet tvingar mig att skriva på ett annat sätt än jag gör i Word så antar jag att det ger någon erfarenhet... Känns inte som rätt medium att utveckla MITT skrivande i bara. Det behöver jag en hemsida till. Fast det är klart, nu har jag ju någonstans att skriva av mig, så jag antar att mina vänner funnit en fördel i att slippa en del mail...he,he.
4. Har ditt bloggande inneburit några nackdelar?
Ja, eftersom jag på nåt sätt MÅSTE skriva av mig så tar det tid från det skrivande jag gillar mycket mer. Det som kräver en hel A4. Och eftersom det här är spontanskriving kan jag inte påstå att jag bryr mig om vare sig redigering eller eftertänksamhet... det kanske märks! :-)

No comments: