3 October 2003

Yesss, äntligen fredag

Man skulle ju kunna göra egna varianter, men jag gillar formulär, så.... Dagen fredagsfyra:

Tema favoriter

1. Vilken skiva tror du att du lyssnat mest på?
Oj... i hela livet alltså? Ärligt, då tror jag nog det är Diggilo-diggiley med Herrey's för den snurrade jämt när jag var liten och nu snurrar den med jämna mellanrum när jag får nostalgikänslor. Jättebra att städa till förresten!
2. Vilken bok läser du gärna om?
Jisses vad klurigt det var den här veckan. Hm... saken är bara att det dyker upp nya hela tiden som jag vill läsa så jag hinner liksom aldrig läsa om. Olov Svedelids Hassel-serie har jag läst ett par vändor genom åren, dock... Och Pete Hamill's Snow in August vill jag läsa igen. När jag får tid.
3. Vilken film skulle du se på bio flera gånger?
Är det här ett skämt?! Såg både Harry Potter, LOTR 2 och Chicago 6 ggr förra året - på bio. Fast det var för att jag hade UGC kort förstås. BETALA och se varje gång... ett flertal faktiskt. Fast de flesta köper jag lite senare och ser obegränsat hemma istället. Mer sugen än nånsin. :-)
4. Vilken maträtt kan du äta hela veckan?
Jag älskar pitepalt men tror faktiskt jag skulle BLI en om jag åt mer än två dar i rad. Tacos äter jag alltid tre dagar i rad när jag gör ett helt paket så 3 eller 7 spelar nog ingen roll, McDonalds har jag levt på en vecka, likaså pizza. För att inte tala om spagetti!!! Det är lustiga rätter, för dem blir jag inte less på, ens efter en vecka, medan jättegoda rätter (grillat med bearnaise, typ) blir jag less på direkt. Konstigt.

No comments: