26 January 2007

Fredagsfyran om att Äta

1) Om tid och pengar inte hade någon betydelse, vad hade du helst gjort mest: Lagat mat själv, ätit ute eller beställt hem mat?
Det vore jatteskont att slippa laga mat sjalv, men jag tycker faktiskt att min egen mat ar godast, sa jag gor den helst sjalv!

2) Finns det någon särskild maträtt som du tycker att du äter för ofta?
Brukar kunna tycka att det blir lite val mycket pasta, men det gar snabbare an att koka potatis! Fast nu i vinter har det blivit for mycket av vad jag kallar "icke-mat". Jag kakar ordentlig lunch men sedan 'orkar' jag inte laga nagot pa kvallen sa det blir mackor eller pizza eller nagot annt naringsfattigt. Maste bli andring pa det!

3) Vilken är den finaste måltid du själv har lagat eller ätit ute någonstans?
Fin i vilken benamning? Tror nog att den finaste jag atit var brollopsmiddagen nar min kompis gifte sig for tva ar sedan. Det var saker jag inte kunde uttala men som smalte pa tungan.

4) Vilken är den värsta måltid du själv har lagat eller ätit ute någonstans?
Rodbetssoppan min teatergrupp at pa ett kollektiv i Dalarna bade sag ut, luktade och smakade som geggamoja. Det fanns ingen affar i obygden, men nagon hade tagit med en pase naturgodis. Trots att jag egentligen inte tyckte om nagot av det sa kastade jag mig over skalen precis som alla andra utsvultna.

No comments: