25 November 2008

Knäppa Knät och jag äntligen i samma lag!

Mitt knä är knäppt. (Fast det visste vi ju redan...) Normalt när folk har ont i leder så brukar de klaga när det kommer en köldknäpp och åka till varmare klimat för att det gör mindre ont då.

Mitt knä har värkt varje varm höstdag. Senaste dagarna då det varit vinterkallt - då har jag ingen värk alls! Ok, förra veckan undantagen givetvis för då var jag på vippen att kasta in handduken av smärta. Fast de senaste dagarna! Trots att jag gått till "busshållsplatsen längre bort", vilket tar tio minuter, trots att jag floorwalkar och går en hel del på jobbet och trots att jag var på gymmet igår.

Japp, ni läste rätt. Jag var på gymmet. Körde sjukgymnastikprogrammet och njöt i stora drag av att även kunna köra bergsprogrammet på cykeln, samt pressa 60kg i benpressen. Normalt kan jag ta mycket mer, men när jag först började med det för bara två veckor sedan så klarade inte knät mer än 30kg. (4 omgångar om 10 repetitioner)

Tjoho, det går fort nu! Kanske fick även knät en kick efter tågresan till Mallaig (som jag ska blogga om när jag får tid). Kanske vill vi båda ut i bergen - redan i Mars/April som jag sagt! (Ok, dalpromenad och en liten kulle till att börja med, men tala inte om det för knät nu när han väl börjat samarbeta...)

No comments: