13 December 2007

Glad Lucia med proffsig toppklippning

Eller åtminstone glada kollegor när jag i sann lusseanda bjöd på pepparkakor och hembakta lussekatter på jobbet. Världens pyttekatter förvisso, för trots 25-30 matglada kollegor jag gör banne mig bara en sats när saffran kostar 30kr för 0,5g. Jag ljuger inte, och det paketet var 5-10kr billigare än på andra ställen!

Men någon sång fick de inte. Det finns hälso- och säkerhetsföreskrifter...

Efter jobbet firade jag med världens dyraste klippning. Skulle bara klippa topparna och fixa luggen och tänkte inte betala £30 för det på mitt vanliga ställe så jag gick förbi ett annat. En sån där sofistikerad salong med tre prisklasser beroende på om man vill ha en frisör, en hårstylist eller en förb-ad hårdesignartist. Det kostade £23 att låta en frisör göra jobbet. Bra så, så jag bokade en tid 45min senare. Stället har smart nog räknat ut att det är fler än jag som så här inför jul kommer på i sista minuten att de ser förskräckliga ut, så stället hade öppet till 21.00.

Topparna klipps och frisören och jag har en trevlig pratstund full av skratt där jag nästan slängdes ut för att jag sa att jag håller på Same Difference i lördagens final av X Factor. Hela Skottland kommer nog rösta på Leon och Rhydian är favvo, men jag tycker ändå Same Difference är roligast och det skulle vara hysteriskt coolt om de vann - om inte annat för att reta Louis Walsh.

Och nu inser jag att ni inte har en susning om vad jag pratar om.

Hur som helst. Topparna klipps och notan kommer. £34. Trettiofyra j-a pund! 470 svenska spänn!!! Jag har inte alls fått en frisör utan en sån där, förvisso trevlig men ändå, förb-ad hårartistdesignfancytjosan. För att klippa topparna!!!

Jag har världens snyggaste toppklippning. Och världens dyraste. Nu jäklar är det bäst att håret klarar att sjunga Jinglebells också när jag vaknar upp imorgon.

Tur att nattlinnet jag tänker krypa ner och gosa i nu köptes på rea. Det är där jag kommer köpa allt, inklusive mjölk, närmsta månaden...

1 comment:

Anonymous said...

Åh, vad fin du är i håret ;)