22 December 2007

Julhälsning från tomteverkstan

Jag känner mig som en liten tomtenisse just nu. Det är bråda dagar där jag sitter till långt in på natten för att fixa klart julklappar. Fixa som i göra, göra själv. Någon urbota korkad mupp (...*oskyldigt vissel*) föreslog nämligen att jag och flatmaten skulle göra våra egna klappar i år och inte köpa dem. Så nu sitter jag här... och inser att det banne mig tar tid att göra både det ena och det andra!

Kan inte säga vad.

Men inatt ska det vara klart för imorgon har vi förjulfrukost med förjulklappsutdelning. Fira en liten förjul liksom, så där timmarna innan vi båda flyger till Sverige.

Och jag vet fortfarande inte vilken jacka jag ska ta med. Den jag har här är för kall om det blir kallt men å andra sidan verkar Sverige bara ha ca fem graders skillnad för tillfället... å tredje sidan var det svinkallt idag... å fjärde sidan... fan, jag får ta beslut imorgon. Då när jag också ska försöka lista ut hur jag ska få med mig lite kläder. Tänkte att det vore praktiskt att lägga ner paketen i väskan först så kan man fylla på med kläder sedan. Men det förutsätter att det finns plats att fylla. Jag får nog attan ta nattlinnet och tandborsten i handbagaget!

Vilket påminner mig om att jag inte alls behöver ta med långkallingar, raggsockor, fleecejacka, pyjamasbyxor, skidpolo, mössa och vantar, för i Sverige är sovrummen rumstempererade. Wow... Jag kommer nog kunna gå inomhus i bara strumplästen... kanske t o m i t-shirt... och tända värmeljus för att det är mysigt och inte för att elementet inte räcker för att förhindra frostbitna fingrar. Wow.

Fast först ska här fixas julklappar! Än är natten ung... och om vi inte hörs, så...

God Jul!

No comments: