11 March 2009

Budgivning på sexig skotte - ren välgörenhet

Jag gillar inte direkt att sälja saker. Men som det visade sig idag, jag är en jäkel på att samla in pengar till välgörande ändamål! Har jobb upp över öronen, men måste ha fått tillfällig knäpp när jag i slutet av dagen gick med på att sälja lotter inför Red Nose Day på fredag. På en timme sålde jag fler lotter än de före mig gjort på fyra timmar. Det ni! Jag borde be om kommission...

Eller byta jobb, vilket några faktiskt föreslog. Fast då är det ju inget kul längre, då är man ju pressad att sälja. Jag gillar inte press. Jag gillar att glänsa utan press! Fast när jag gått tillbaka till dem som looooovade att ta med pengar imorgon så tror jag att jag gjort mitt på lottfronten faktiskt. Jag har viktigare saker att fokusera på.

Comic Relief-auktionen på jobbet är ju i full gång! Signerad Man U tröja ligger på £250, signerade Rangers-dojjor på £15, signerad bild av George Best på £45 och en laptop är för närvarande Auktionens Fynd med ett bud på halva ordinarie affärspris, £200.

Men jag har ju bara ögonen på en sak, det signerade fotot på Gerry-mannen. Trots att man slängde in en Celtictröja signerad av hela laget idag (ligger på £100 just nu). De var lite sena att svara, ser ni... Och trots att jag inte är överförtjust i bilden - det är ett foto likt dem ovan och jag vill hellre ha en bild av honom (se nedan). Och trots att en kollega trodde sig kunna fixa en signerad bild av den typ jag vill ha. Fast i ärlighetens namn, jag tror det när jag ser det, och här har vi inte tid och råd att ta några risker!

Så. Det är jag mot hela kontoret. Vilket är synd, för jag tror att jag lyckats lokalisera konkurrensen i vår avdelning, och det är i princip jag och ett team som jagar fotot, men jag vet ju inte vilka andra som är med i leken! Det är ju lite oschysst konkurrens också, för jag betalar ju ur egen ficka medan ett helt team på tjugo pers går ihop sig. Ändå så verkar det som om vi har samma tak - £30. Och just nu ligger budet på £32.50.... Det är jag. :-)

Kan inte gå så mycket högre. Kan inte rättfärdiga att gå så mycket högre. Trots att, som man brukar säga när man lägger ut hutlöst mycket pengar på något man inte skulle betala den summan för om man såg saken med prislapp i affären - pengarna går ju ändå till välgörenhet.

På fredag får vi veta vem som kan gå hem med Gerry-mannen i väskan.

1 comment:

Jenny said...

Du kan få en signerad bild av Viggo helt gratis om du vill :-)