1 March 2009

Dagens bloggtips - jag?

När jag kollade upp besöksstatistiken inför Sökmotorstoppet så upptäckte jag ett förvånansvärt "Swiiiiiiiisch" uppåt på besökskurvan. Fast jag kunde inte tänka mig att något jag skrivit de senaste dagarna skulle ha varit särskilt intressant.

När jag nu kollade upp saken lite extra, vilka sidor besökarna kom ifrån, så upptäckte jag...

Att Aftonbladet tipsat om min blogg på en "Jorden runt på 60 bloggar"-sida. Mitt dravel?! Shit, betyder det att jag måste börja skriva seriöst nu...?

Nåväl, hoppas hur som helst att jag ska börja kunna ge er lite mer bland-bergs-vandringar och resetips, troligen redan nästa helg. Nu börjar jag få "cabin fever" igen, nu vill jag uuuuuut. En tågresa till Pitlochry kanske? En sådan där läkarrådgivande Låglandspromenad bland kullarna - till Edradour distilleriet! He, he. Det är en tanke...

Hur som helst, välkommen alla gamla och nya läsare! Den som orkar hänga kvar längst vinner!

2 comments:

Günther Fliesenburgh said...

Jamen det var väl självklart att du skulle vara med på en sådan lista... jag är lite besviken att dom inte hade någon (läs min) blogg med från Gotland - landet annorlunda ;-)
Du skrev att den som är kvar längst vinner... för man tillgodoräkna sig tiden innan du blev värlsdkänd i Sverige???
(Innebär detta att du stannar i Skottland och rider på kändisvågen???)
Frågorna är många som du märker ;-)
GRATTIS!! (till en bra blogg som förtjänar uppmärksamhet)

Carina D said...

Ha, ha. Jodå, ligger i förhandling med Saab och Volvo för ett sponsringskontrakt och överväger att döpa om mig till BrunettCarra.

Oj, kanske behöver hjälp med marknadssidan förresten...

Jag förstår inte heller, trodde Gotland var given mellan Frankrike och Holland!

Men visst får du tillgodoräkna dig tiden före privatjet och gästbesök hos På Spåret. Fast magväskan kan bara vinnas av nya läsare.