7 May 2009

Vad man kan hinna med en vanlig torsdag

* Hämta paket på posten innan man åker till jobbet.
* Skicka vidare paketet till Tyskland på lunchen. (Det var en bok en kompis kompis beställt men som bara kunde leveraras inom UK, så jag agerade langare och som tack kommer jag få antingen "Nussen Ecke" eller "Ferrero Kusschen". Oavsett så blir det smarrigt - och väl värt besväret, ha, ha.)
* Stänga ner ett bankkonto. (Fast det tog ju lite tid eftersom kortet är hos föräldrarna i Sverige... Först ville inte killen stänga kontot ("vi måste få tillbaka kortet") men sen fick jag svara på säkerhetsfrågor och i princip rabbla upp trafiken på kontot de senaste månaderna, så gott det gick. Till slut sneglade han lite extra i passet och så stängdes Clydesdalekontot för gott.)
* Ta kosingen som var kvar från den banken och sätta in det på kontot jag fortfarande har med Abbey. (Tur att bankerna låg vägg i vägg. Ja, inte för att det var mycket, men.)
* Ja, sedan var jag tvungen att belöna mig med en Fudge Cream Donought på Aulds... (Även det på lunchen.)
* Kolla in blus och kavaj för jag har ju insett att jag bara har EN top att söka jobb i! (Fast det var väldigt vad just MIN storlek var populär! Till slut hittade butiken på Argyle Street min storlek - i en butik i Silverburn Shopping centre.)
* Ta bussen till Silverburn Shopping centre. (Där jag ägnade en timme åt att prova blusar och kavajer innan jag bestämde mig - och fick 20% rabatt på allt! F ö är kläder billigare här än i Sverige så jag vågade inte vänta heller...)
* Varva ner med en middag på Yo! Sushi. (Man sitter vid ett löpande band mitt i köpcentret och så plockar man de små färgade assietter man vill ha, sedan betalar men beroende på färgen. Sushin var himmelsk!)

Ja, och däremellan jobbade jag, emailade diverse kompisar och slänger nu iväg min andra blogg. Se vad produktiv man kan vara om man vill! Och måste, för det var fasligt vad det dyker upp småsaker hela tiden som måste göras innan man kan flytta...

No comments: