19 May 2009

Vi är bäst!

Jag kommer sakna utmärkelsekulturen. Faktiskt. Fast det kan ju bero på att jag varit så lyckosam sista året, ha, ha!

För två veckor sedan (ni ser, jag är så van att jag t o m glömmer att blogga om det!) så fick vi veta att mitt team vunnit en nationell utmärkelse för vårt jobb att introducera ett Frågekortssystem för företaget vi jobbar med. I princip så gör det arbetet på golvet lättare, framförallt för "floorwalkern". Det har tagit tio månaders hårt arbete för att få det att fungera så smidigt som idag dock! Jisses, jag minns när vi sprang omkring som skottspolingar i höstas och fick nästan hundra frågor om dagen. Idag får vi i värsta fall ca 40... Och det är "riktiga" problem, inga "dumma" frågor som i början.

Hur som helst. Det blir till att spara finklänningen (ehrm, ja, fast om jag hittar en finare på Kappahl så åker blomschabraket i soporna!) för i December ska vi till London på nationell gala!

Och chefern i det närmaste beordrade mig att närvara.

Jodå, kommer de ihåg att bocka för mig när tiden kommer så kommer jag. Fast jag flyger ju till Glasgow förstås, för man kan ju inte missa det roligaste av allt - flygresan ner och upp! Det kan bli en riktigt kul teamnight - och återseendekväll.

Dessutom, en av de högre cheferna fixade £100 till min farvälmiddag på fredag - så att vi kan fira utmärkelsen i förtid.

He, he, dags att uppdatera CV:t igen...

No comments: