11 January 2009

Skitkul detox

Varning utfärdas för känsliga läsare. Vinterkräksjukan ÄR äcklig!

Det är ju dumt med förvarning. Men jag blev lite snopen när jag sista timmen på jobbet i fredags faktiskt kände mig kymig. Inte kunde väl en liten flygplansburk med Fanta ha orsakat sånt illamående?! Och jag som tänkt gå på bio och allt...

Åkte buss med ihopbitna käkar och trodde att jag skulle få vattna buskar flera gånger på vägen hem. Men jag höll mig. Än en gång undrar jag dock om kroppen liksom vet när man kommer hem, för jag kände både för att spy och bajsa. Men vad gör jag först?

Tja, kroppen bestämde att göra båda två. Samtidigt. Jo, det var utan tvekan det äckligaste jag någonsin varit med om och det krävdes badrumsstädning och en dusch...

Sedan fortsatte jag att ha diarre tills det var tomt och sedan fortsatte jag kräkas en gång i timmen i tio timmar. Alltså, inte ett enkelt "bluää" utan våldsamma kräkningar där man tror innanmätet ska komma upp. Fast det kommer bara galla.

Däremellan låg jag och huttrade i sängen och försökte sova. När kräkningarna tog slut hade jag 38,5 i feber och undrade vad sjutton jag råkat ut för. Vid det här laget försökte jag inte sova, jag var så utmattad att jag sov som en klubbad säl.

Jag misstänker att jag stiftat bekanskap med Vinterkräksjukan...

Nu på söndagen så är febern borta och jag är bara matt och har ont i huvudet, troligen av vätskebrist. Jag dricker hela tiden, fast undrar vad det är för vits för det rinner rakt igenom.

Sicket slöseri med helgen. Fast jag slipper ju problem med jobbet... Och en effektivare detox finns väl knappast på marknaden! Nu börjar vi om.

No comments: