7 August 2009

Mitt liv i twitterformat

Halvstressad, bara 140 tecken tillåtet per meddelande - perfekt. Jag twitterbloggar idag.

Ser fram emot att träffa mina två kompisar och busa och leka på 4H-gården i Aspudden idag! Ja, ser fram emot att träffas deras mamma och den andra studiekamraten också.

Gick igenom till andra intervjun på Försäkringskassan - yassss! Ska dit på tisdag. Vore själva fan om inte...

Det slår aldrig fel. Dagarna precis före mens, det är som om kroppen tror att den ska dö varje månad! K-ordet är bara förnamnet... :)

Gjorde uträkning på nätet, senaste två månaderna har jag levt under socialbidragsnormen. Coolt! Tur att jag till nästa månad ska ansöka om att tangera den...

Det är ju själva fan att det inte ens ska gå att få korta tillfälliga vikariat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Hej, du verkar trevlig, lite för mycket fart och fläkt för min smak bara." Ja, så varför messar du mig bara för att tala om det då! Vill du ha en soffpotatis kan du väl besöka deras sida, för du trodde väl inte att jag skulle ändra personlighet för DIN skull, ärthjärna!

Förra inlägget var längre än 140 tecken.

Ikväll ska jag ut i spenaten för att måla sommarstuga. Ja, eller förrådsbyggnader. Hur många ryms det på en tomt?! Fast solbrännan blir fin och måla är kul, en helg.

Insåg just att jag gått i shorts och linne precis varenda dag sedan jag flyttade tillbaka. Om inte ute så inne. Det har jag inte kunnat göra på flera år. :)

Varför känner man inte för blodpudding och falukorv när hela disken är full? Varför känner man för haggisfylld kyckling med bacon...

Svenskt bacon har för mycket fett.

Nu börjar jag banne mig undra var det där bankkortet är någonstans. Undrar vart Joe skickade det... eller om han skrev avsändaradress, ifall de inte hittar min adress den här gången heller...

Jag älsar Abbe! "Ssch, det är Beck. Stäng dörren." =)

"Oh, en polly till. Oh, en polly till. Oh, en polly till. Oh, en polly till."

Om jag sover midnatt till kl 7 så är jag dödstrött. Om jag sover kl 3 till kl 8 så är jag pigg. Märkligt.

Man förhöjer lätt smaken på fiskpinnar och potatis om man krossar lite rosmarin och strör över potatisen.

Salta, rostade solrosfrön och pumpafrön var kanske inte vad man skulle använda att garnera brödbullar med. Men den där lilla sältan blev faktiskt himla gott!

Ok, NU går bussen.

No comments: