26 September 2004

Från sängkanten

Jag är trött. Igår hade jag spelkväll och vi slutade inte förrän ögonen gick i kors halv tre på morgonen. Kom i säng en halvtimme senare, sov till halv tolv idag och när jag vaknade kändes det som om huvet var fullt av potatismos. Min syster sov över hos mig så vi gick och kände oss mosiga tillsammans tills det var dags att åka iväg till fäktningsträningen. Jag var inte upplagd. På min t-shirt stod "Kafka hade inte heller så roligt", och det var verkligen ett understatement för som grädde på moset (...) fick Marquis de Sades Fäktningsakademi för sig att köra stationsträning. Jag dog.

Men sedan blev jag pigg och kompisen och jag utbytte blåmärken så det stod härliga till. När tekniken sitter tänker jag öva upp snabbheten också och sedan jävlar... Förresten vet jag varför fäktare har den fria handen bakom sig hela tiden. Det är för att när många fäktare rör sig tillsammans och man backar så ska man kunna känna efter var fegisarna som backar fortare än en själv är. Åtminstone tror jag att det är därför.

Jag åkte direkt hem efteråt, värmde mat i micron, satte mig framför tv:n och slog på Big Fish - och dog igen. Nu tänker jag gå och lägga mig, trots att klockan knappt är 10 och trots att jag inte ens sett halva filmen. Det blir så ibland. Men innan ögonlocken flimrade hann jag suga lite på Ewan McGregor-karamellen i alla fall...

Aah, och på tal om inget så snubblade jag på Läckerbiten Jim Caviezel på nätet. (Fyller visst år idag. Grattis.) Synd att han inte syns i The passion of the Christ för allt blod. Tur att han syns desto mer i High Crimes.

Hm, om det är sant att det sista man ser innan man går och lägger sig påverkar ens drömmar så tror jag att jag kommer sova väldigt gott inatt. :-)

No comments: