8 September 2004

Äntligen uppdatering!

Jag blir vansinnig när bloggen inte funkar som det ska. Här kommer man, för en gångs skull, med flera inlägg samma dag - men just då bestämmer sig uppdateraren för att strejka! Upptäckte nu att den funkade igen och det var väl trevligt. Kul att tanken tänktes för 12 timmar sedan bara...

I väntan på detta har jag mailat lite folk som jag velat komma i kontakt med. Jag älskar de där automatiska mailen man får från kundtjänster.
Tack för ditt mail! Inom kort kommer du att få svar ifrån oss.
Jag ska nog också börja med ett sådant. Bara för att hålla folk på halster liksom.

Läste förresten nyss om IKEAs nya matavdelning. Har inte kollat in den själv, men det låter som mathörnan i deras butiker utomlands, så det är klart att den domineras av godis och kakor. Men... vad är vitsen med det när vi har svenskt godis i varenda butik redan? Vitsen utomlands är ju att det är exotiskt och lockar utlänningar av den anledningen samtidigt som det lockar alla utlandssvenskar med tillfällig hemlängtan. Här i Sverige kan vi tröstäta på ICA istället. Någon dumskalle blev tillfrågad om saken och svarade att många har långt hem, så de vill ha godis och kakor på hemvägen. Smart sagt, Einstein, smart sagt.

No comments: