9 June 2005

Fredagsfyran pa en torsdag

Det var inte igar som jag svarade pa en Fredagsfyra! Ja, ja, sent ute, men nu har jag ju lite tid att doda, sa kor pa.

Tema: Film
1. Vad har du för relation till filmer? Är du inte alls intresserad eller är det den största passionen i ditt liv?

Jag alskar film och den har betytt oerhort mycket i alla faser av mitt liv, men det ar inte ensam som storsta passionen, sport och litteratur delar forstaplatsen utan tvekan. Fast film ar anda ett livselixir. Jag har UGC Unlimited Card, det kanske ger en vink...
2. Vilken är den bästa filmen du har sett hittills?
Jag anser inte att man kan jamfora Priest med Ben Hur eller Hamlet eller Irreversible, anda skulle alla fyra komma hogt pa en eventuell topplista. Jag passar.
3. Vad blir det för film nästa gång du skall titta? Varför väljer du just den?
Jag vet inte vilka som har premiar imorgon. Det beror nog pa vad klockan ar, vilka filmer jag inte sett och hur jag kan pussla in tva filmer efter varandra for jag tanker ha en helkvall pa UGC imorgon. Jag chansar garna, man vet aldrig vilka guldkorn man stoter pa. The Machinist t ex.
4. Finns det någon bok du önskar skulle göras om till film?
Snow in August. Med risk for att de gor den till sentimental smorja... Fast nan sa att den redan finns? I sa fall... Ah, hela Diana Gabaldon-serien kan de ju fa gora. Hur de nu ska kunna hitta en Jamie som ar bade stor, rodharig och snygg. (Jag ser honom som en jatte, som Hagrid, men a andra sidan kanske det racker med Ewan McGregor...) Jack Randall ar ju klar redan - Jason Isaacs, och jag ser garna Kate Blanchet som "Sassenach".

No comments: