8 June 2005

Maximal tur

Hm, har ni sett en dator utan diskettstation? Nu har jag det. Vaihelvete... jag tanker ju inte branna mina inlagg for att fora over dem! Tja, far bli till att improvisera.

For det forsta var det logn att man inte kan ringa och anvanda internet samtidigt, men internet gar via telefonjacket och eftersom smartskaftet flyttade telefonen sa funkade inte internet! Nej, det bor inga tekniker har...

Daremot en engelsk arkitekt och en skotsk forsakringssnubbe. Skotten ar turgubben som ager lagenheten. Turgubbe ar han for att han under en veckas tid fatt loss biljett till cupfinalen (Celtic-Dundee), fatt ovantad mojlighet att aka till Minsk och se Skottlands VM-kvalmatch ikvall och dessutom vunnit tva biljetter till "T in the park", en stor musikfestival som verkar kanon. Far man har san tur en och samma vecka?

Jag ska vara arlig; i borjan trodde jag att killarna var ihop. Det ar de inte. Sedan trodde jag anda att skotten kunde vara gay for tro mig, lagenheten verkar inte upprustad och dekorerad av en 22-arig, straight kille! Joda, den fordomen tillat jag mig att ha. Men han ar straight och har en jattetrevlig flickvan. Och han ar estet. Jag fragade, dum som jag var, om det var ok att hanga en vit pin-nal pa vaggen i badrummet for min handduk, eftersom jag vill ha min egen. Han skruvade pa sig och sa att han hellre hangde upp en krok "sa att det matchar med den ovriga dekoreringen"... Det finns inget pa vaggarna har, an, men skalar med dofteterneller i vartenda rum och lamporna och gardinerna funkar som dekorering i sig sjalva. Ska jag fortsatta?

Till min lattnad har det funnits har och damm pa badkaret i flera dagar och nagon har klippt haret sa det lag har bakom toalocket ocksa. Ja, jag ar lattad, med tanke pa min erfarenhet av stadfanatiker sa jublade jag nar jag markte att killarna ar normala. Vi stadar en gang i veckan och blir det harigt och dammigt sa far det vara det tills det ar dags nasta gang. Skont. Jag gillar hem som man tillats leva i.

Vi beslot att stada "valfri dag runt helgen" med mandag midnatt som deadline. Darfor vantade vi alla tre tills i mandags. Da sprang vi runt och lekte inte-nudda-golv eftersom jag ansvarade for hallen och moppade in oss i var sitt rum... Vi kastade trasor och sladdar mellan dorroppningarna och skotten klattrade pa listen for att komma till rummet bredvid. Vem sa att stada var trakigt!

Engelsmannen ansvarar for inkop av hushallsprylar. Jag oppnade stadskapet - och sag rengoringsmedel jag aldrig sett forut. Det fanns hur mycket flaskor som helst och allt verkade specialisera sig - var ar Universalsprayen nar man behover den? Och nej, han ar inte stadfanatiker. Jag maste bara ha haft maximal tur med mina flatmates for en gangs skull.

Dessutom ser bada tva oforskamt bra ut.

No comments: