27 May 2004

Dagen D för uppsatsskrivaren Carina

Idag är det dags. Klubbat och klart, idag kl 13 ska jag ta mig upp på institutionen och ragga handledare till min uppsats som SKA skrivas i sommar. Undrar om man får registrera ny "kurs" så här sent på terminen..?

Under en otroligt vinklad och därmed poänglös lektion igår skissade jag klart dispositionen. Igårkväll kollade jag runt bland redan skrivna uppsatser och konstaterade att ingen ens varit och nosat på mitt område, så då borde det funka bara därför. Jag kände mig trygg i mitt val, för första gången någonsin tror jag.

Bara därför har jag de senaste tio minutrarna börjat vackla; jag kanske borde ta något mer allmänt ämne trots allt? T ex borde någon/man/jag titta på definitionen av "terrorism", eftersom många internationella jurister menar att det inte finns någon internationell definition (medan andra menar att det finns). Det vore ju allt bra att veta vad det är "vi" (d.v.s. alla som dansar efter Bush's pipa) för ett krig emot...

Nåja, mitt undermedvetna är på G i vart fall. I natt drömde jag att jag åkte tåg till träffen med Doktorand A, som jag bestämt att jag vill ha. På andra sidan gången satt professor B, som jag ratat. Då kom professor C, som jag också ratat, och var konduktör. När hon sett min biljett började hon titta mystiskt på min väska. Jag blev irriterad. Så öppnade hon ett fack. Jag blev jätteirriterad. Så började hon rota runt. Då lackade jag ur. Dessutom kände jag att med B sittandes så nära så måste jag reagera, för att visa att jag kan min juridik. Jag började därför ifrågasätta C och säga åt henne att ge f** i min väska, att hon inte hade någon rätt att rota i den. Hon blev sur för att en student hade mage att stå upp emot henne och professor B brydde sig inte, hon läste tidningen.

Det måste ju betyda något, när alla tre potentiella handledare figurerar i samma dröm, natten innan man slutgiltigt bestämt sig för att ta tag i saken?

No comments: