5 May 2004

H-o-c-k-e-y Hockey!

*Puh* Tjeckien - USA, vilken rysare! Och ändå såg jag bara sista minuterna på sudden och straffarna... Jag som så gärna ville att Tjeckien skulle vinna, det hade varit en match som heter duga på lördag. Det positiva nu är att matchen troligen går 16.00. Jag jobbar till 15 och ska se Hamlet på Stadsteatern kl 19 så om jag bara kan hitta en tv i närheten av Sergels Torg så ska nog det här ordna sig! Undrar om inte Clara har det..?

Foppa och Lidström dyker tydligen upp också. Världsspelare av klass båda två, men... vad farao ska de hit och göra i 2 (TVÅ) matcher?!? Ok om man plockar in proffsen till "gruppspel nr 2", men för två ynka matcher.... äh, fånigt.

Förresten vill jag ha Wikegård som bisittare för alltid. Såg honom för någon match sedan och det kändes som om han satt bredvid mig i soffan, och det verkade han också tro. Det är så underbart på något sätt med folk som glömmer bort att vara kommentatorer utan tjuter ut både glädje och stön rakt ut i högtalarna. Å andra sidan vill jag ha Södergren också, även om hans roliga extrainformation avtagit med åren. Kanske beroende på att han kommit längre ifrån omklädningsrummet. Nåja, så länge jag slipper mannen-jag-inte-vill-uttala (men som börjar på K och slutar på inch) så är jag glad.

Sergels Torg på måndag? Äh, jag vet inte vad jag baserar det på, med tanke på "motståndet" hittills, men ändå...

No comments: