27 August 2004

Fredagsfyran, v. 35

Hi, hi, p.g.a. stress från Andreas sida fick man välja sin egen Fredagsfyra den här veckan. Eftersom jag inte varit med från början tyckte jag det var passande att välja den allra första (för att fira jubiléet). Åsså får man en sån där som man måste tänka igenom svaren på....

Temat är kändisar:

1. Vilken kändis skulle du vilja äta frukost med?

Ed Burns. Klockrent. En sen frukost hoppas jag.
2. Vilken kändis skulle du vilja ha med på konsert?
Konsert? Gick jag på hockey skulle jag vilja gå med Susan Sarandon (hockeyfan, hon också), men konsert... Någon som känner favoritbandet som lirar kanske? :-)
3. Vilken kändis skulle du vilja diskutera litteratur/ film/ musik/ vadsomhelst med?
Oj, det finns ju många man skulle vilja diskutera ett och annat med. Några ur högen; hockey med Wayne Gretzky, skådespeleri (teater vs film) med Stellan Skarsgård, filmskapande med Steven Spielberg, skrivande, journalism och politik med Jan Guillou, filmskapande (av uråldriga pjäser) med Kenneth Branagh, kyrkans historiska ställning med påven eller Ulf Ekman, politik med Tomas Bodström, fotbollstaktik med Sven-Göran Eriksson, livet och skrivande med Jonas Gardell, hockey och film med Susan Sarandon. Tja, och så finns det ju vissa jag skulle kunna tänka mig att diskutera vad som helst med, t.om. navelludd... Men helst av allt skulle jag en dag bara vilja råka sitta bredvid en mycket gammal man och prata om fågeln som hoppar kring våra fötter, och upptäcka att det är Raoul Wallenberg.
4. Vilken kändis skulle du inte vilja vakna upp bredvid?
Vaknar jag upp bredvid George W Bush har något gått väldigt, väldigt fel...

No comments: