31 August 2004

Bye, bye, baby! :-)

Puh. Det tog ett tag, men nu kan jag andas ut igen. Nu är det klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar mitt kära Ajax och går till Juventus. En klubb jag inte håller på. Där kan han vara. Det är ett problem att ha en bra spelare man inte gillar i ett lag man håller på. På ett sätt borde man se till lagets bästa, men samtidigt kan man inte stå ut med typen. Det spelar ingen roll om vissa hävdar att hans kaxiga attityd är ett "spel". Har man så dålig självkänsla att man måste spela ett spel för att stå ut så får det stå för honom. Jag tål det inte. Och hans omognad är knappast ett spel. Jag har för många egna erfarenheter av den slyngeln för att tycka om honom - vad han än gör på planen.

Det roliga var att höra av mina holländska kompisar att han inte var omtyckt i Holland heller - av precis samma skäl som han är illa omtyckt i Sverige för. Men de frispråkiga holländska stjärnorna har nog gjort honom gott, visst visade han upp en mer vuxen sida under EM?

Personliga skäl väger tungt, det är därför jag inte heller vill ha Ronaldo i något av mina lag. Han sänkte sina aktier för all framtid i mina ögon efter skådespeleriet i VM 2002. Och så finns det en hockeyspelare jag bara inte tål - Nichlas Hävelid. För 100 år sedan tog jag med honom i mitt Dream Team, för att han var lovande, spåddes som poängmaskin och var billig. Karln bidrog inte med ett enda poäng! Inte hans fel att jag trodde på allt jag läste om honom och gjorde en dålig investering, men ändå.

No comments: