21 April 2004

En vanlig dag på jobbet

Den sista tiden har jag suttit hemma och skrivit/pluggat rätt mycket. Det är rätt skönt om man, som idag, kan kombinera detta med att ha tvättstugan under tiden. Om inte annat får man sina naturliga raster när man en gång i timmen måste ner och flytta kläderna mellan maskinerna. På väg upp i hissen kom jag så på att jag nu fått in en riktig rutin i det här hemarbetet. Ett schema styrt av media.

Frukost mellan 7-8 då man lyssnar på Rix Morgonzoo och läser DN. En skön fruskoststund med både nöje och nyheter.

12.20 måste lunchen vara färdig för då börjar Airline på Kanal 5. En otroligt kul dokumentärserie om livet på EasyJet i England. Samtidigt som man skrattar åt stelbenthet hos företaget och resenärer utan vare sig skam eller förnuft i kroppen så slås man av hur otroligt artiga de låter hela tiden, även när de är urförbannade.

15.10 är det fruktstund till Huset Fullt. Kommer ni ihåg den där otroligt jobbiga, sockersöta, övermoraliska serien med de otroligt enerverande ungarna, framför allt de stackars tvillingarna Olsen? Det är alltid lika spännande och se om man kommer klara slutscenerna utan att börja skruva på sig och stöna i kudden man halvt gömmer sig bakom. Läskigt var ordet.

Är man inne i ett motivationsstim återgår man nu till datorn, annars blir det en halvtimmes paus till till Fresh Prince i Bel Air.

Middag blir det 18.30 då dagsformen avgör om det blir Simpson på ZTV eller Vänner på Kanal 5.

Sedan får man försöka jobba in de där småpauserna då man mailade, surfade runt eller... bloggade. Ikväll kan jag nog inte göra kväll förrän vid åtta halv nio.

No comments: