22 March 2004

Fri tid

Det finns bara en tv-serie jag fortfarande följer; Vänner. Jag vet att många tycker att den serien överlevt sig själv nu och att de vridit alla relationer så många varv att det blivit tråkigt. Det må vara sant, men den får mig fortfarande att skratta högt en gång i veckan och det räcker för mig. Mina Vänner är fortfarande mina vänner.

Det har sina nackdelar att boka upp sig, om så bara för en timme i veckan. Jag vill ju inte avstå saker bara för en timmes tv's skull. Min video har dessutom fått för sig att han själv bestämmer vad han vill spela in och inte. Och tyvärr är det mycket han inte vill spela in...

Igår fick jag för mig att kolla lite i förväg på kommande Vänneravsnitt. Jag laddade ner ända till program 14 och såg hela rasket i en enda lång Vänner-kväll med popcorn och glass. Fördelen är att jag nu har frigjort hela våren! Jag har skaffat mig lite egen fri tid - så lätt var det. I veckan tänkte jag också ladda ner alla missade avsnitt av Angels in America. Jag gillar detta med Direct Connect; att få strukturera min egen tid. Vad skönt att kunna se saker när man vill och slippa planera efter tv-tablån.

No comments: