21 June 2004

1, 2, 3...

För det första, det här är ju sjukt, jag kan varken gå in på weblogs eller på mina egna bloggar, men jag kan skriva! Får väl fortsätta med det och läsa vad jag skrivit senare någongång.

För det andra, när jag läser detta undrar jag var Carl Hamilton finns nu när man behöver honom.

För det tredje, för att inte gilla Strindberg och för att ha blivit tvångsmatad med Fröken Julie så jag spyr på den så överlevde jag Parkteaterns uppsättning av densamma förvånansvärt väl nu ikväll. Lite ont i öronen bara. Måste tjejer skrika så förjordat? Jag förstod väl att hon var upprörd men det fanns inte en chans att höra vad hon skrek. Dessutom gillar jag fortfarande inte Strindberg, men nu blev jag påmind om varför. Förutom vissa skarpa iakttagelser och vassa repliker så gillar jag varken hans människosyn, kvinnosyn eller livssyn. De kan stanna på det århundrade han skrev på, tack så mycket.´

Till sist, Frankrike-Grekland kan jag missa, England-Portugal tänker jag inte missa. Imorgon är frågan om vi verkligen vill möta ett Tjeckien på G eller om vi föredrar ett Holland/Tyskland på dekis... Äh, skitsamma förresten, så länge Italien får åka hem!

No comments: