9 June 2004

Vaknade på rätt sida idag

Åh, vilken underbar dag jag haft idag! Jag vet inte var det kommer ifrån, men jag vaknade som en solstråle.

Frukosten smakade oförskämt bra, det kändes helt ok att åka iväg till universitetet "efter terminsslut" och det kändes kanon att leta runt bland de juridiska tidskrifterna; ett kvarter jag aldrig besökte under hela min utbildning. Tur att en kurs i Glasgow byggde hela sin litteratur kring artiklar, så även om kvarteret var nytt så hittade jag som på min en bakgård.

Det var otroligt intressant läsning i både artiklar och böcker. Min handledare sa att jag inte skulle läsa nu utan bara skumma och få en överblick. Har du någon gång bara inventerat allt lördagsgodis? Nej, då så.

Det var kul att slå i datorn, kul att sitta och läsa och till och med kul att köa vid kopiatorn. är man på bra humör. Jag hade t.o.m. svårt att slita mig för en lunchpaus.

Skuttade sedan iväg till Friskis & Svettis och det var så kul att jag glömde bort mitt skadade knä och började studsa på slutet. Mitt friska knä var dock på alerten och medelst smärta sa åt mig att sluta upp med de dumheterna. Jag var så tänd att jag försökte spräcka magen när vi gjorde sit-ups. Har haft träningsvärk sedan i måndags och nu gjorde det faktiskt ont i magmusklerna, det brände verkligen. Funderade på om man över huvud taget kan få muskelbristningar av sit-ups. Eller i mitt fall, fettbrist.

Träffade M och K och käkade. Nu tycker jag visserligen att jag varit bra på att träffa folk under tentaperioden, men det kändes ändå kul att träffa vänner igen. Så kul att jag struntade i hur trist jag tycker maten är på Taco Bar. Och idag sur. Visste inte ens att de hade vinegrette-dressing på salladen.

Skulle inte köpa godis, men jag var på så bra humör att jag gjorde det ändå. Ska man se Harry Potter måste man ju ha godis! Och filmen var kuligare än jag trodde. Trodde den bara skulle vara läskig.

Nu är jag trött, men fortfarande lycklig. Det var en bra dag idag.

No comments: